torsdag 18 februari 2016

Sportlov!

Nu är det snart dags för alla hårt arbetande lärare att få ta en andningspaus...


Eneby Fritid däremot kör på som vanligt med start redan nu på lördag! Vi kommer att ta minibussen ut till Svärtinge för en kväll i parkourens tecken med efterföljande häng på Fritidsgården :) Är det någon som vill åka med oss dit så är det bara att hojta till.
På måndag fortsätter vi med ännu fler roliga aktiviteter så det är bara att komma och anmäla sig! Går självklart jättebra att anmäla sig via telefon eller sociala medier också :)
På måndagen börjar vi lovet med en tårtbakartävling i vårt mysrum på Ruddammen vid nya torget i centrum. Kl.15.00 sätter vi igång visparna och börjar skapa våra mästerverk! Kontakta oss för vägbeskrivning eller anmälan...GRATIS att delta!


Efter att vi smaskat färdigt på tårtorna tar vi oss bort till filmstaden för lite biomys. De filmer ni kan välja mellan är "How to be single" som börjar 18.15 eller Den unge Zlatan som börjar 19.10. Kontakta oss för anmälan och samlingstid! KOSTNAD 50KR!


På Tisdagen har vi öppet i Gymnastiksalen kl.12.00-15.00 för de som vill springa av sig inne. Tanken är att vi ska testa på lite udda sporter men att ni även ska få köra lite fritt. Nu när det har kommit massor med snö så finns även möjlighet att ta ut alla våra pulkor/åkmadrasser och tefat på en åktur här bredvid :) Gratis att delta!


På Onsdagen åker vi till Finspångs badhus för en heldag med vattenlek!! Vi samlas 10.00 vid Mcdonalds i Stockholmsrondellen och tar bussen gemensamt ut till Finspång. Vi är tillbaka vid Mcdonalds igen 16.15. Anmälan krävs för att vi ska veta hur många vi väntar på. Kostnad 20kr!


På Torsdagen kör vi skattjakten "Candy Collector" på förmiddagen. Ta med dig ett lag på 3 personer och spring runt i området och försök hitta så mycket godis som möjligt. Samling för information om tävlingen och genomgång av regler kl.10.00. Anmäl er innan så att vi vet mängden som behövs :)
Gratis att delta!


På torsdag eftermiddag åker vi och spelar Robban cup om det är något lag som anmält sig! Sista anmälan är den här veckan så snabba på om ni vill vara med! Kostnad 50kr/lag!


På fredagen har vi öppet i Gymnastiksalen kl.09.00-11.30 för de som vill springa av sig inne. Tanken är att vi ska testa på lite udda sporter men att ni även ska få köra lite fritt. Nu när det har kommit massor med snö så finns även möjlighet att ta ut alla våra pulkor/åkmadrasser och tefat på en åktur här bredvid :) Gratis att delta!


KL.13.20 promenerar vi ner till Friskis och Svettis Ingelsta och kör ett Cirkelfyspass :) Ska bli extremt kul!! Passet börjar kl.14.00 och håller på i en timme. Det kommer att vara olika stationer (exempelvis kettlebellsvingar, marklyft, hopprep, planka, balans etc) som görs på tid och ett antal varv. Anmäl er senast torsdag så att vi kan meddela instruktören hur många vi blir.
Gratis att delta!


Hoppas att ni hänger med oss ni som är hemma :D
/Sandra och Jeanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar