måndag 24 oktober 2016

Höstlovet på Eneby Fritid

Hej allihopa!
Nu är det bara 1 vecka kvar till höstlov och vi gör massor med roliga saker då :-)
Här är en bild ifrån en av våra anslagstavlor där vi hänger upp våra affischer i skolan.


[Måndag] Filmfestival!
Det är filmfestival på Cnema och det tänker vi självklart gå på under höstlovet!
Vi kommer att kolla på "Husdjurens hemliga liv", "Legenden om Tarzan", "Morran och Tobias" och "Ghostbusters. Om man vill kan man välja att gå på enstaka filmer eller alla fem tillsammans med oss. 20 kr kostar det att gå på "Morran och Tobias" och de andra filmerna kostar 10 kr styck.

[Tisdag] Finspångs Badhus "Favorit i repris"
Vi åker med buss till Finspång och badar hela dagen. Vi samlas vid McDonalds (Haga, Stockholmsrondellen)  kl 10.00 och vi är tillbaka ca kl 16.00. Under dagen behöver man ta med sig matsäck eller pengar för att handla någon lunch. Det kostar 20 kr att följa med och det är bra om man tar med sig ett hänglås.

[Onsdag] UP HALF NIGHT
Höstlovets stora arrangemang! Vi intar Dynamo och gör kvällen magisk. Artister som Keya från "Lyckliga gatan" och DJ2Much kommer att spela. Det kostar 40 kr att vara med och då får man inträde, mat och bussresa hem till området där man bor.

[Torsdag-Fredag] Spökeri på Strömvillan
Var med och skräm barn under fredagens Haunted House! På torsdagen hjälps vi åt att bygga upp rummet som vi kommer vara i och sen på fredagen så är det dags att skrämmas. Vill man veta mer om dagarna så prata med Sandra eller Jeanette i skolan eller på sociala medier.

Anmäl dig NUUUUUUUU!
Frågor? Ring Jeanette (0730-202792) eller Sandra (0730-202750).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar